Par mums

Jo sirds mīl svētkus…

Jā, šī varētu būt viena no mūsu devīzēm! Pallo deco ir ģimenes uzņēmums, ko esam lolojuši daudzu gadu garumā. Šobrīd tajā darbojos es un mans vīrs, mīlestību pret šo sfēru cenšamies ieaudzināt arī savos bērnos, lai nākotnē ir kāds kas pārņems mūsu mūža darbu.


Kāpēc es saucu šo uzņēmumu par ģimenes uzņēmumu? 
Vārds “ģimene” katram raisa citas asociācijas, ko veidojusi personīgā pieredze. “Justies kā ģimenē” – tas var nozīmēt daudz dažādu izjūtu, jo ģimenes ir ļoti dažādas. Tomēr ilgstošām, veiksmīgām attiecībām ir kas kopīgs –tradīcijas, vērtības,  rūpes citam par citu un sajūta, ka mūs pieņem tādus, kādi esam, visās dažādības izpausmēs. Lai draudzība saglabātos ilgi, draugu lokā ir jābūt kopīgām interesēm un vērtībām. Tas pats sakāms par ģimeni un darba komandu, lai tās būtu spēcīgas, laimīgas un izturīgas!


Tāpēc uzņēmumos, kam svarīga ilgtermiņa izaugsme, ir vērts iepludināt paradumus, kas raksturo ģimenes vidi: mudināt vienam no otra mācīties un attīstīties, atklāti pateikt, kas strādā un kas nestrādā, spēt apvienot īstermiņa un ilgtermiņa plānošanu un veidot piederības sajūtu.